Vizualizare rapidă
Betta
Preț de la 56
 Vizualizare rapidă
Samba
Preț de la 84
 Vizualizare rapidă
Comfort GTP chrome
Preț de la 83
 Vizualizare rapidă
Pilot
Preț de la 250
 Vizualizare rapidă
Prestige GTP
Preț de la 36
 Vizualizare rapidă
Galant GTP
Preț de la 59
 Vizualizare rapidă
Jupiter GTP
Preț de la 36
 Vizualizare rapidă
ISO GTP ring base stopki ergo
Preț de la 56
 Vizualizare rapidă
ISO GTP
Preț de la 37
 Vizualizare rapidă
Evolution R
Preț de la 182
 Vizualizare rapidă
Era GTP
Preț de la 42
 Vizualizare rapidă
@-motion
Preț de la 236
 Vizualizare rapidă
Regal GTP ring base
Preț de la 50
 Vizualizare rapidă
Galant GTR chrome
Preț de la 106

Fotolii si scaune de birou - calitate inalta in Moldova

   Lucrul in oficiu nu este unul pe cat se pare de usor. Colaboratorii lucreaza minim 8 ore pe zi asezati pe stand pe scaun. Din cauza data, sunt foarte raspandite durerile de spate, incheieturi si muschi. Cu asa dureri nu te poti afla mult timp pe scaun, iar ca urmare productivitatea de lucru a lucratorilor scade considerabil. Pentru a oferi confort colaboratorilor, este de ajuns ca conducatorul sa cumpere fotoliu pivotant pentru oficiu pentru fiecare din ei, iar rezultatul nu se va lasa asteptat.

Criteriile de alegere a fotoliului

   Inainte de a achizitiona fotoliul pivotant, este necesar de a aprecia parametrii tehnici, functionalitatea si proprietatile de ajustare. Fotoliile moderne sunt potrivite pentru a mentine o coloana dreapta, in acelasi timp ofera un confort maxim zi de zi. Merita de mentinut ca de numarul functiilor de ajustare ale fotoliului depinde costul acestuia, insa sansele de a capata boli ale spatelui sunt reduse la minim. Trebuie de verificat ca fotoliul ergonomic sa detina urmatoarele functionalitati:

  • Ajustarea unghiului de inclinare a spatelui. Permite acomodarea spetezei dupa preferintele utilizatorului.

  • Setarea inaltimii scaunului. In majoritatea cazurilor mecanismul de gestionare a inaltimii ajuta la diminuarea presiunii asupra coloanei vertebrale dupa o asezare brusca pe scaun.

Exista o multime de optiuni suplimentare. De exemplu: fotoliul directorial poate detine mecanism de regulare a adancimii fotoliului, inaltimii de ridicare a spetezei, cat si dispozitiv capabil de a ajusta unghiul de inclinare a spetezei si fotoliului in ansamblu.

   In stoc avem o gama larga de mobila de oficiu si mobilier destinat intreprinderilor : 

Fotoliu directorial de birou: prin ce se deosebeste?

   Prin ce trasaturi ar trebuie sa se diferentieze fotoliul directorului de cel al angajatului? Functiile sunt similare in ambele cazuri, insa trebuie de tinut cont ca conducatorul este o persoana reprezentativa. De aceea, inainte de a cumpara fotoliu pivotant pentru conducere trebuie de tinut cont si de aspectul designul acestuia. Severitatea si laconicitatea vor accentua statutul inalt nu doar al conducatorului, ci si a companiei intregi.

Mobila calitativa lucrata manual in Moldova - salon-magazin ERGOLEMN !!!