Vizualizare rapidă
Triumf.
 Vizualizare rapidă
Grand.
 Vizualizare rapidă
Apollo.

Masute pentru reviste, de cafea din lemn masiv

   Iata ca a si sosit timpul finisarii lucrarilor de reparatii in locuinta dvs. Partea finala a procesului dat este decorarea interiorului cu ajutorul picturilor, oglinzilor, meselor si scaunelor si altor elemente de interior. Un detaliu important il constituie masutele de reviste din lemn masiv in Moldova , care se potrivesc de minune pentru decorarea sufrageriei. Anume o asa masuta poate accentua stilul comun de decorare a locuintei. Din cauza data, este o greseala cumpararea masutei de reviste fara a lua in calcul stilul sufrageriei. Se deosebesc doua tipuri de masute si mese din lemn masiv.

Stilul clasic la fabricare

   Masute pentru reviste cu rotile , confectionate in conformitate cu normele stilului clasic, se deosebesc prin folosirea lemnului poleit atent cu adaugarea unor elemente decorative. In majoritatea cazurilor, folosirea acestui tip de masute este recomandata in urmatoarele stiluri de decorare a interiorului:

  • Clasic

  • Kitsch

  • Constructivism

  • In cazul combinarilor dintre diverse stiluri

In unele cazuri este acceptata aplicarea si altor materiale pentru confectionarea masutelor, insa este recomandat de a cumpara masuta pentru reviste numai din lemn masiv, intrucat restul modelelor nu se deosebesc printr-o oarecare originalitate.

Stilul modern la ornamentarea masutelor din lemn masiv

   O optiune pe cat se poate de practica si extravaganta, daca ati decis sa cumparati masuta pentru reviste Moldova , va fi stilul modern. Acest stil presupune folosirea in calitate de materiale nu doar lemnul, ci si metalul. In unele cazuri sunt utilizate si materiale precum sticla, piatra, materiale polimerice, insa acestea nu se bucura de o popularitate mare. Forma masutei este aleasa in mod individual pentru fiecare client, in dependenta de preferintele sale: incepand de la forme drepte si finisand cu ornamente unice. Acest tip de masute este recomandat la decorarea incaperilor cu urmatoarele stiluri:

  • Tecno

  • Avangard

  • Minimalism

  • High Tech

   In general, masutele de cafea in stil modern sunt recomandate doar in cazurile in care se tine cont de functionalitate si simplitatea culorii de executie. In majoritatea cazurilor, pentru realizarea masutelor sunt folosite schite unice de la cei mai populari designeri. Fiecare masuta poate fi vazuta ca o capodopera de arta, care poate deveni o imbunatatire pentru interiorul dvs.

Va invitam sa apreciati si mobila calitativa lucrata manual in Moldova - comapania ERGOLEMN !!!